Йога музика – юнски плейлист

В последно време въобще не ми се говори (и пише).

След 5-дневния Самодивски ритрийт, който прекарах в прекрасна женска компания, последван от великия NEO DERVISH Зия Азази, думите бледнеят.

йогамузикаюни

 

Трудно ми е да опиша цялата любов, която тези (в началото) непознати жени споделиха с мен. Усетих силата на Сестринството, на споделянето и приемането. Потопих се в света на Женствеността, в който всичко е възможно, включително и геополитически разговори край реката. Брахме билки, мълчахме, слънцеядствахме, пяхме, танцувахме. Бяхме себе си. Всяка една от нас по отделно и всички заедно. Тези Жени <3! Дълго ще помня дните, прекарани с тях.

IMG_20160625_111725
САМОДИВИ

 

Завръщането в София беше повече от приятно, защото с нетърпение очаквах да видя дервишкото въртене на Зия. Думите наистина са безсилни пред езика на тялото. За малко повече от час преживях толкова много заедно с този Нео Човек. Движенията му са толкова естествени, че на моменти напълно забравях, че той се върти. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ! А музиката….

13529230_10154719170375839_8687315303903031897_n
NEO DERVISH

И сега на прага на юли (който ще прекарам на морския бряг), споделям с вас последното си откритие. Таша Бланк! Чиято йога музика съвпада напълно с настоящото ми настроение. Модерни йога звуци, тишина в точните моменти, повик за движение там, където трябва. Практикувайте на тази музика. Заспивайте на тази музика. Събуждайте се с тази музика. Вълшебна е.

Оставям ви днес в последния ден от първия летен месец с това:

“Целта на думите е да уловят смисъла.
Уловен ли е смисълът – думите се забравят.
Къде да намеря човек, забравил за думите,
Та с него да си поговоря…”

Намасте,

Мон ॐ