Летни събитя + майски плейлист

За мен като писател и автор е много по-лесно да седя за компютъра и да общувам с вас чрез статии и фейсбук постове. Личният контакт винаги ми е бил по-труден, защото имам усещането, че хората очакват да говоря по начина, по който пиша. Сами разбирате, че това не е така.

Въпреки всичко все по-често събирам смелост да ви каня на събития, които аз водя или в които участвам. Това не е с идеята да ви „продавам“ нещо. Смятам, че всички хора, които се занимават и интересуват от йога са достатъчно интелигентни и инуитивни да знаят кога някой се опитва да им прилага търговски трикчета. Каня ви на различни събития с цел да преодолявам собствения си страх от лични срещи с вас, пък и за да споделям това, което зная и мога под друга форма. Едно е да ви обясня в статия как се прави определена асана, съсвем друго е да я направим заедно.

gyf08.06По този повод в днешната статия съм събрала няколко много разностранни събития, в които ще се включа под една или друга форма. Ако искате да се запознаем или пък просто сте си харесали някое от моите предложения, включете се. Ще се радвам да присъствате, дори да не се видим.

*За повече информация за всяко събитие, кликнете на снимките.

  1. Йога на работното място – безплатна лекция

pic1gyfСъбитията започват още днес с безплатната лекция, която ще проведа в Training Academy. Обещавам, няма да правим нищо сложно, акробатично и объркващо! Елате в бизнес костюм и пак ще сте подготвени за тази лекция. Идеята ми за това събитие беше да представя на една по-бизнес ориентирана аудитория как лесно да интегрира йога елементи в живота си, за да можем да се чувстваме по-балансирани, хармонични и свързани със себе си и всички останали.

  1. Фестивал на изобилието – отпразнувай лятото

pic2gyfФестивалът ще се проведе в център Мандала (моя втори дом) на 18 и 19 юни. В събота, на 18, аз ще водя три различни събития. Сутринта – лекция за ритуалната ароматерапия, на обяд – ин йога на тема любов и помирение и следобяд – бели денс. Ако искате да работите с етеричните масла в по-духовен план, да си починете и да поработите с фасцията или пък да си потанцуваме заедно, заповядайте. Белите се продават в центъра и през ТикетЛоджик.

  1. Самодивски ароматен ритрийт

pic3gyfТова е едно прекрасно женско ароматно събитие, което организираме с моята скъпа Теди Деви в края на месеца. Между 22 и 26 юни в чудната обстановка на Trinity Retreat House ще си направим огнен ритуал за лятното слънцестоене, ще берем еньовденски билки, ще танцуваме, практикуваме и ще открием кои са 5-те женски архетипа и как ние ги проявяваме в живота си. Темата за жествеността ми е любима, а Деви вече е правила подобни женски кръгове, които предизвикаха фурор. Релакс, вътрешна работа, смях, вкусна храна – всичко това на едно място. Идваш ли?

  1. Neo Dervish

pic4gyfВеднага след самодивския ритрийт  ще посетя това уникално събитие. Ziya Azazi може да ме вкара в транс само като гледам дервишкото му въртене. Представям си какво ще бъде като преживяване на живо. Сърцето говори на език, който думите не побират. Сърцето на дервиша говори така.

 

5. Летен елексир – ритрийт за всички сетива

pic5gyfПрескачаме юли, който ще прекарам на морския бряг (но пак ще има статии!) и започваме директно с августовските събития. Първото от тях ще се проведе между 7 и 14 август в една прекрасна зелена вила близо до Бургас. Този ритрийт съчетава толкова много елементи в себе си, че не знам точно как да го опиша. Ще има виняса, акро, ин и кундалини йога, танци, тантра, констелации, интуитивно готвене и осъзнато хранене, терапии, аромати и ритуали. Плюс море, кални бани и Бегликташ. Оооо Бегликташ! Нямам търпение! За прекрасното ви изкарване ще се погрижим отново Деви и аз, заедно със Селина – една от най-нежните и меки йога преподавателки, които познавам и разбира се, Таня, която прави най-невероятните масажи.

  1. Удая фест

pic6gyf

 

Първия международен йога фестивал, организиран в България. Какво друго мога да кажа?! Едни от най-добрите световни йога преподаватели + уникални музиканти. На едно място. В Боровец. 18 до 22 август. Аз ще съм някъде на постелките. Ако ме засечете, кажете здрасти!

 

  1. Беглика

pic7gyf

 

Grand summer finale – Беглика фест, който си мечтая да посетя от 2008 насам (май тогава беше първото издание?). И сегааааа вече избирам палатка и спален чувал! Юху. Елате да си помълчим на острова на тишинавтите или да попрактикуваме заедно в шатрата на Мандала.

 

 

Събрах ги 7 – случайно е, заклевам се. Междувременно в края на юли защитавам дипломната си, след което директно се изстрелвам към Barcelona Yoga Conference. Стискайте палци за дипломирането и очаквайте статия за Барселона.

До Виждане !

А до тогова – майски плейлист (и юнския идва скоро).

Намасте,

Мон ॐ