Таро

Какво е Таро?

Таро е начин да надникнеш в подсъзнанието си и да разгледаш определена тема или казус в живота си през картите. Често когато сме в ситуацията не можем да разберем напълно какво се случва. Както, когато сме в гора – виждаме добре само най-близките дървета, но не можем да обхванем с погледа си цялата гора. Чрез картите таро можеш буквално да погледнеш отгоре и да видиш цялата картина. Разгледаш какво стои зад въпроса ти – какво е твоето намерение, каква е връзката между съзнаваното и несъзнаваното, какво си правил преди в такива ситуации, какво можеш да промени, каква е потенциалната пречка и как да я разрешиш.

Таро не е магия. Когато нещо ни измъчва, то създава определено енергийно поле около нас. Мислейки за проблема си по време на таро сесия ние виждаме това енергийно поле и всички влияния в него чрез картите.

Таро не е решение. Не взимай картите за краен авторитет. Те са просто отпечатък на моментното ти състояние. Можеш да направиш точно, каквото е написано на тях или пък не. В крайна сметка, изборът винаги е твой.

Таро сесията зависи изключително от човека, който я води. Намери такъв, на който имаш доверие. Намери такъв, който те вижда с всичките ти ресурси и дарби и знае, че можеш да се справиш с проблема си.

Таро картите, които аз използвам не са класически. Тестето се нарича Dreams of Gaia и е базирано на:
• фазите на живота
• различните влияния, с които се срещаме
• четирите елемента и енергията, която всеки от тях носи

Ако имаш тема, казус или просто усещаш нужда да погледнеш живота си през полето на Таро, ще се радвам да те преведа през него.

Сесията е с продължителност 60 минути.
Цена: 30 лв
Може да се извъшрва лично или онлайн.
За въпроси и записвания: 0884176579