Априлски плейлист – музика за ин йога

йога музикаДойде любимият ми момент от месеца, когато ви представям подбрана колекция от муизка за йога. Темата на априлския ни плейлист е “Тялото жадува за почивка”. Ако вашият април е натоварен, хаотичен и много емоционален, какъвто се оказа моя, то този плейлист ще ви успокои и балансира. Особено сега, когато Марс е ретрограден, сме много по-склонни да реагираме емоционално и да се поддаваме на гнева и яростта си. За това е добре да балансираме цялата тази енергичност и експресивност с навлизане в покоите на душата, където всичко винаги е тихо.

Музиката, която съм подбрала е прекрасна за ин йога практика или за час, в който ще се фокусирате повече върху елемента вода. Ако пък всичко е толкова объркано, че нямате време за практика, просто си пуснете плейлиста преди заспиване. Артистите, събрани тук ще се погрижат сънят ви да е дълбок и пълноценен. Препоръчвам ви, докато слушате този плейлист да използвате етерични масла от лавандула, лайка, лимон, лайм или див портокал, за да успокоите ума и енергетизирате тялото. Любима моя комбинация е лавандула с лимон – по 2 капки от всяко масло в арома лампа или дифузер. Преди сън наблегнете на лавандулата и лайката.

И в крайна сметка, нека не забравяме, че и това ще мине. След ян, винаги идва ин. След натоварения април, ще дойде празничният май. Нашата работа е да присъстваме тук и сега, да дишаем дълбоко и да забелязваме това, което работи.

Желая ви живот в прекрасното Сега!

Намасте,

Мон ॐ